Ledig LÖrdag

Har haft en ledig lördag idag, va hände där?? Vi har iaf spenderat den på IKEA och vi fick med oss en sängstomme, vitrinskåp och lite annat smått och gott. Dotfljusen är ju ett måste. Och nu klockan 20.00 skall vi möta upp några från mitt jobb och äta middag, tror vi blev nästan 20 pers tillslut. Kuul:)

Matchen igår slutade 1-0 till Lindö och gissa vem som hade skott i ribban?? JO jag givetvis...
Match igen på Tisdag mot Lindö igen fast en högre div. Nu blir det till att knäcka ett glas vin med min Älskade POjkvän Martin:)

Puss på er

heeeta



Så SJUKT jävla snygg är Hon.. de e inte okej att vara så snygg. seriöst! DÖLÄCKER!
Killen e ju inte dålig han heller....

Semester



Nästa vecka har jag och Msd semester. Vi tänkt först ta en sista minuten men tror de blir till Uddevalla;) När man väll bor borta så vill man hellre hem och hälsa på alla. Även om sol och bad lockar lite. Får vänta tills vi sticker till Thailand i nov-dec. Har iof semester hela Juni typ, har inte fått några tider alls på Gina Tricot. It sucks.... HM ringde mig igår och fråga om jag var intresserad av jobbochjag blvskitglad men de visade sig att det bara va sommarjobb 6 veckor och ingen chans till förlängning så NEJ tack sa jag. Har större chans på Gin isåfall och jobb har jag igen i Juli när alla ska på semester! Aja ska sluta tjata nu får bli sängenoch ladda match.



PUSS och godnatt från tönt-Linn i spanien 2010


Fotboll


Det ä mycket fotboll i mitt liv just nu, inte så konstigt kanske när man har en pojkvän som har det som yrke men igår va det ju hemmamatch mot Örebro som inte gick vägen tyvärr. De ryckte iaf upp sig och gjorde en bra andra halvlek. Idag var vi i åtvidaberg och kolla när Ljungskile spelade 2-2. Kul för Martin att träffa gamla lagkamrater och tränare. Imorgon skall jag själv spela match med div.4 gänget borta mot Lindö. A det är kul med fotboll.


Skön låt!



Matchdag


Idag har Norrköping match borta mot Syrianska och vi hoppas verkligen på 3 poäng! Blir till att möta upp brudsen för att heja på killarna från Olearys men först Gina Tricot 13-16. PUSS


Ledig


Yes, idag är man ledig från Gina Tricot. Så ikväll blir det fotbollsträning och skall även försöka hinna med en sväng till Dafina och Sphetims nya lägenhet. Vill ju se hur den ser ut och vi e numera Grannar! bra grejjer. Annars så har jag bara städat, tvättart och promenerat lite med min lilla doggelito, haha hon va bra störd förut. Kollade in en unge så mycket att hon missade att vi gick upp för en trottoarkant, Viiips sa de så gjorde hon nån slags kullerbyta-volt och landade på sidan. Man lär sig av sina misstag men tveeek om hon nån gång gör de;)

Aja laga mat står på schemat nu, Puss hej Linnzey!


Martin och Min dag:)






Helt underbar dag i solen vid vattnet som avslutades med glass på smultronstället!
Lav ja Bebe:) 

Hageby

Nu skall jag bege mig ut till Hageby där jobb väntar några timmar på Gina tricot!
Missar kvällens fotbollsträning men efter förra veckan (tre matcher, en träning plus gårdagens kondition och styrkepass) så kan jag behöva vila lite. kan inte gå i trappor;) haha.
 hörs senare PUSS

Vill du..

..ligga med mig då?.. Fan Martin har gjort så jag fått denna låten på hjärnan. Ganska skön ändå!

dajvalino


Sitter och glassar lite i solen medans Martin är på träning!
Laddar också till match nu på kvällen med Smedby:)

Linn

Grattis Martin Smedberg Dalence

Idag blir min BEBE 27 år, GRATTIS!

Puss din Linzzy

GoKväll

aa nu sitter man och väntar på att Martin och gänget skall komma hem så jag kan hämta dem. Förlust blev det mot Elfsborg borta även om det ett tag såg ut som att Norrköping skulle få både tre och ett poäng med sig hem..men icke!

Dagen idag har spenderats i solen med diva och sen träning med Smedby damer och sist men it e minst sista halvleken Ifk-Elfsborg på OLEARYS med Dafina,Stina och Anna!

Näää ska prata med sis i telefon nu. Ciaao PUSS


Söndag

Nu e det snart dags för sängen efter en lång dag på jobbet och lite kvällstjöt med Dafina:)
Jobbade 9-18.15 idag men skall inte klaga allt för mycket eftersom OB:n är ganska okej då;) men missade ju det fina vädret som va i helgen..vi får hoppas det kommer mer fina dagar framöver! Nää dags för sängen snart då..lite ensamt utan Martin eftersom han är på sitt arbete i Borås. Elfsborg väntar imorgon, blir tufft men jag håller båda mina tummar för att det ska bli nån poäng iaf! Vi kan höras imorgon, Godnatt allihopa. Puss Linn

En solig dag i Spanien me la familia okt 2010, Miss jo!!


Bildregn

Va ute och gick med Dajvalajno igår, underbart!






hrlig promenad va det! nu väntar Gina Tricot på mig 13-16!

Tråkigt att jobba dessa timmar när det e strålande sol ute, vill ju sola lite! Får väll vänta tills Martin och jag drar sista maj istället! Sista minuten en vecka, enda semestern min kille har under sommaren!

Hörs, puss Linn 

uppdatering från norrköping

Tjohooo!
Näää vi har inte gått och dött lr nått, bara riktigt dålig uppdatering från min sida! denna veckan skulle jag jobbat ons,lör,sön med blev även tis och tors med! Så idag på morgonen har jag suttit och pratat med en massa folk, tandvården i Ljungskile, Handels a-kassan, Hotell kassan och en massa andra saker som behövdes att ta tag i! sjukt tråkigt men det behövdes. 


Vill ni se mitt senaste kap från HM? klart ni vill...

sjukt härliga brallor för 149:-



Kanske dags att fundera ut en Gina tricot Outfit till jobbet då...


Detta va en outfit när vi hade det så varmt i Sverige för nån vecka sedan. Numera snöar och haglar det??
Jaja vi har ju kampanj nu, We Love Colours så kanske blir min knall gula topp istället!

Skriver bara skit men bättre än inget! Hörs snart igen PUSS


:)


RSS 2.0