Väntar..

på Martin. Han är iväg och tränar..skulle in till stan och käka men verkar inte som han hittar hem!

Har iaf haft min kära pappa och farmor på besök här i Norrköping sen i onsdags så det har varit fullt upp. Pappa drog hem efter min match i Lördags borta mot Enskede som vi förlora med 4-1. Sen hade jag match igår som vi också förlorade med 4-3, suurt! men gjorde Ett mål igår;)

Jaja annars händer det inte så mycket ska jobba tis,ons, lör och söndag denna veckan och väntar på ytterligare besked om det finns nått jobb kvar för mig efter september på Gina Tricot.

ja nu har ni lite koll på läget!! Linn

True talent Gonzalo!!!!!


Vi

Sitter hemma i soffan och dricker lite vin med min MSD. skall ner till stan och titta på fyrverkeriSM sen, skit mysigt!:)
Är ju Augustifesten nu så mycket som händer, kanske blir lite karusell sen:)
Vi tog en bild för er också..



haha vi bjuuder på en till..



tja heej!

Ho hooo

Klockan 14 blir det jobb Gina tricot i Hageby. Gjorde precis en beställning från nätet också.. 6 plagg för 700 kronor är inte så pjååkigt tycker jag! ;) så nu får jag väll slänga i mig nått att äta innan jobbet kallar.

Vi har också bestämt oss för ett namn till lillskiten, Nikita blir det! Passar busfröt perfekt!:)
Förlust mot Aik igår med 1-0 och förlust mot Kuddby (div.4) i söndags med 3-1. Det är bara att vända på steken till nästa omgång. Men min helg med 5 mål har varit helt okej faktiskt!  Träning på torsdag så får vi se vilken helgdag det blir match och om formen håller i sig:) SE jaaaaaaa!

PUSS


Heeelvete Lars-olof!!!!


Världens sötaste hund Emji:)

Jag och Msd ska ut och käka ikväll lr spela bowling. vi får se vart det bär av men nått ska vi hitta på iaf!
Spelade match igår, vi vann med 4-2 och hur i helvete kan  man göra fyra måål?? jag gjorde alla! vad hände?? Ingen aning men dem satt jäkligt gött! tagga ny match imorgon och tagga AIK hemma på måndag! ciaaaao babes!!!

Twiinis

Min MLi var här i helgen och vi va ute på krogen här i Norrköping! sjukt kul har vi tillsammans och nu när vi nte ses så ofta så uppskattar man tiden man får tillsammans! Å det kanske lir så att vi träffas en gång i månaden framöver, vem vet! mer Info om det blir av! haha


Twiiniiis i Lördgas!<3

Linn

Nya tillskottet



Nu ska vi bara lista t ett namn till flickan:)


Chihuahua

Hallå ja!

Bloggandet e fortfarande rejält dåligt men men man har väll annat för sig på sommaren? som jobb, åka till Uddevalla ,umgås med friends och leta efter chihuahua tikar! Jag och Martin e på jakt efter en lekkamret till diva och då blir det ju givetvis en flicka. Har ringt på en liten tjej idag som jag verkligen hoppas på att vi får!

Det är hon i mitten! Men det var många som hade ringt på henne så tror det blir svårt,Men Hoppas kan man ju!!

I Norrköping skiner solen som aldrig förr och har legat i solen lite nu på morgonen men börjar jobbet nu klockan ett så ska bege mig strax!!

Linn

RSS 2.0