Tjuuluu lu lu!

Fan va sämst jag e på att blogga!!! har iaf varit hemma i uddevalla för att jobba på lipz nattklubb som ni kanske fattat. kul som bara den att få umgås med syster igen:) kanske blir mer sånt framöver, vemvet;)
Och nu är jag tillbaka i Norrköping igen och JOBB står på schemat kan man säga.NIO häliga dagar framför mig med jobb men det är Kuul..trivs på Gina så hoppas jag får vara kvar till hösten!


Bjuder på en skön bild från punkartiden på mig och sis!

Det va de, nu skall jag försöka få min Msd att släppa disken och mysa med mig! Wish me Luuuck!;)
Puss Linn

Lipz dag två

Nu är vi påväg till Lipz för andra dagen. kommer bli lika kul som igår och lite regn stoppar inte oss.

Ses i Trollhättan:) Twins

Vi

Bjuder på en Outfit på mig och Martin innan vi skulle iväg och dansa på Hans brors fest!

Suddig Mobilbild men men sjukt trevlig Kväll va det iaf! jaja nu ska jag väll ta och kolla på en film. Martin är i Malmö så jag är hemma själv och ska gotta mig med lite godis. Diva är ju här och grannarna spelar bra musik! haha Imorgon blir det jobb för min del 9-14 såå godnatt!


AIK


Dafina och Stina


Har även åkt på en liten trip till Stockholm och Råsunda för att kolla IFK åka på stryk mot AIK. Inte kul men så e fotbollen..Men själva resan med supporter bussen och de fina sällskapet (Stina och Dafina) va hur kul som heeelst! Måste verkligen göras om. Tror det kanske blir mot örebro borta! :) Och då hoppas vi på 3 poäng!
(förväntar mig ett mess där det står att IFk Vinner jocke, bara så du vet)

Midsommar 2011


Midsommar 2011 firades på Cinderella tillsammans med Dafina och Spehtim! Vi visste att vi fyra skulle tillbringa midsommar tillsammans men inte vad vi skulle göra så Dafina kom på att vi tar en kryssning! och så blev det, en litewn tur till Mariehamn och vi hade sjukt skoj! kul att göra nått annorlunda! Många minnen att ta med sig. tyvärr har jag inga bilder att dela med mig från resan..måste skaffa en Kamera!!

mobilkameran e ju inte så bra kvalite alltid men det får duga just nu!
men nu vet ni vad vi gjorde på midsommar iaf!
Linn


Nej..

Jag har inte gått och dött även om man kan tro det! Men håll i er..det kanske blir lite uppdatering nu!

RSS 2.0